Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hússzeleteket gyengén kiveregetem, majd megsózom, enyhén megborsozom. Ezután könnyedén belenyomkodom a lisztbe, belemártom a felvert tojásba, végül meghempergetem a zsemlemorzsában. A szeleteket bő, forró olajban mindkét oldalukon kb. 2 perc alatt aranyszínűre sütöm. A szeletek fordításakor és kivételekor ne szúrjuk meg a húst, mert a finom húslé kifolyik belőle! Ha elkészült, papírtörlőre szedem, a felesleges olajat leitatom. Tálalás előtt petrezselyem zöldjével és citromkarikával díszítem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Köretnek friss saláta,petrezselymes burgonya illik.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
ildikobezsan
2014.02.17 13:43
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hússzeleteket gyengén, felvert tojásba, szeletek fordításakor, finom húslé, felesleges olajat, petrezselyemzöld, citromkarikával, zsemlemorzsában, meghempergetem, hússzeleteket, petrezselymes, belenyomkodom, fordításakor, aranyszínűre, papírtörlőre, petrezselyem, zsemlemorzsa, megborsozom, kiveregetem, kivételekor, belemártom, finomliszt, felesleges, szeleteket, oldalukon, könnyedén, elkészült, zöldjével, borjúcomb, burgonya, díszítem, borjúcomb, csokor petrezselyemzöld, zsemlemorzsa, citrom, finomliszt, tojás, csipet, csipet bors,
|
|
|
|
|